At overføre ting mellem parkerneDu har lagt mærke til at de danske hunde går rundt med svenske og norske hatte? Hvordan mon dette fænomen udføres, og kan du gøre kunsten efter?
Naturligvis. Nu skal du høre hvordan.

Først og fremmest findes der tre parker.

Den danske: www.dr.dk/hundeparken

Den svenske: www.svt.se/hundparken

Og den norske: www.nrk.no/hundeparken

For at kunne flytte hatte mellem parkerne er du selvfølgelig nødt til at have en hund i de parker du vil flytte hattene mellem.

Nå, men nu kan vi sige at du vil have din dyrt købte hat fra den svenske park til den danske.
Først skal du have din danske hunds profillink/ID. Hvis du ikke ved hvad dette er, så kommer forklaring:
At finde sin hunds ID-nummer findes temmelig let.
Mens du kigger på din hunds profil så tryk F11 på dit tastatur. Linket oppe i adresselinien kopierer du over i et dokument, eller sådan noget.


Når du har den danske hunds ID, så logger du af, og går over i den svenske park hvor du også finder din svenske hunds profil frem. Tryk nu F11 igen, slet det link der står i linien og erstat det med linket til din danske hunds profil. Tryk enter.
Så er du i Danmark igen! Nu kan du give din hund de hatte du vil.
Hvis du senere vil kunne finde hunden, så kan du lige lægge en lort – så skal du nemlig ikke til at rode med links længere, så er det nemlig bare at klikke på lorten.

Denne metode finder jeg simplest, men et alternativ kunne være at man anskaffer sig en billet i hver af parkerne og går på Isla Del Doggo med begge hunde, og giver hattene der.
Det kræver at man selvfølgelig har to billetter (en forskellig til hver park) – som faktisk er temmelig svære at få fat i, og at ens computer kan klare at have to vinduer oppe samtidigt. Husk for resten at åbne den svenske park først, hvis du bruger dette tip.

Så, happy trading!

Bemærk at dette engang var ulovligt at gøre, men er senere blevet lovligt.
Se evt. den herlige gamle moderator Fjumre beskrive dette på en lidt anden måde, her


Kilder:

Silas erfaringer - tekst copyright hende.Tilbage