Jeg vil ikke dø!Mange har måske oplevet det – at ville lufte sin elskede køter i de bedste tanker, men til sin skræk opdager at det vidunderlige kræ er død i løbet af natten! For at slå det grundlæggende fast så sker dette når man dør:Punkt et er især mange hundes katteagtige mareridt.

Men hvad gør man så for at undgå dette?
For det første er det vigtigt at være aktiv med sin hund. Kigger man kun ind til den et par gange om måneden, så er det, at den dør.
Men hvad nu hvis du har været inde på hunden, næsten uden undtagelse, hver dag i hele dens hundeliv?
Her skal en nærmere forklaring til. Enhver hund, tyk som høj, bringes til Parken med storken. Den har 50 såkaldte ”livspoint” (andre kilder siger 100, men 50 er bekræftet af en klog nordmand).
Det er ikke nogle der kan ses af den almindelige hundelufter. Kommer dine livspoint ned på 0, dør din hund.
For hver dag hundeguden trækker solen over himmelen, forsvinder et livspoint. Så i teorien ville din hund dø efter 50 dage (eller når din hund runder de to år, da der som bekendt er 52 dage i et hundeår .. eller var det 54?)
Men du kan heldigvis gøre noget for at holde dig i live.

Meget simpelt, ikke? Nå, lad os så kradse de vigtigste livsråd op:
Ferier

Kan du ikke være på i en længere periode (fx en uge) så kan du få en ven eller flere venner til at belønne dig.
En anden god ting kunne være, at du fik en virkelig dejlig ven til at belønne din hund regelmæssigt. Det er faktisk slet ikke nødvendigt at en ven skal logge ind på din hund i ferien, da du alligevel ikke får livspoint af dette?


Kilder: (de er skam levedygtige!)

Svensk debatfora

Dansk debat

+ et par års erfaring med et par genoplivninger.

Copyright SilaTilbage