Alt mulig guf om den nye Hundepark!


En helt ny Hundepark? Åh hvor spændende!

Men ups - der er er da vist lige et par nye ting at lære. Hvis du er gået surt i et eller andet - måske det så hjælpe dig at kigge på denne side!

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, så prøv at gå ned nederst på siden, der kan du selv stille et spørgsmål!
Du finder svar på:
- Hvordan logger man ind?
- Hvordan råber og tænker man?
- Hvordan får man ting og hvor graver man?
- Hvordan køber man ting?
- Hvordan køber man evner? Og hvad er evner lige for noget?
- Hvorfor kan jeg ikke sige noget?
- Hvorfor kan jeg ikke warpe når andre kan?
- Stil flere spørgsmål her!- Hvordan logger man ind?:
Tryk på "Start Hundeparken" på forsiden af Hundeparken.
Har du problemer med at komme på i parken, så prøv at slet dine cookies, eller prøv med en anden browser. Prøv dig frem, det er lidt forskelligt, hvad der hjælper.

- Hvordan råber og tænker man?
Tryk * før det du vil tænke, og SKRIV MED STORE BOGSTAVER for at råbe.


- Hvordan får man ting?
Lige nu er det lettest at få ting ved at grave - man kan grave mange spændende ting op af jorden, såsom: Mickey Mouse ører, blyanthat (blå), djævlehorn, predator, sømandskasket, basthat, afro...
Og hvordan man så graver? Det er ikke alle steder, man kan grave nemlig, og man er nødt til at gå på jagt efter steder, hvor der kan graves!
Typisk kan man grave nær ting som: Buske, blomster og træer.
Husk, at der går nogle minutter imellem, at man kan grave noget op et sted, der lige har været gravet. Det er helt tilfældigt hvad man finder. Hatte eller kødben? Det kommer an på hvor heldig du er!
Her er et af de steder, der kan graves:

Har du lavet et bedre billede med steder man kan grave? Du er velkommen til at sende det til mig, så finder vi ud af noget! (skumbruger: Karissa) :D

- Hvordan køber man ting?
Først skal du finde shoppen, og gå ind i den ved at trykke på skiltet. Shoppen findes ved et fugleskilt:


Når du så er inde i butikken, så kan du trykke på træerne, og bytte med dem. (Lidt skummelt alligevel...).
HUSK: Du skal have omkring 10-100 kb for at købe noget. Det tal, der står sammen med hatten betyder, at der fx er 5 tilbage af den - ikke at den koster 5 kb!

Her kan du se, hvad man kan købe ved de enkelte træer:

Hattene koster:
Skæg (Lincoln): 80 kb
Pipper pink: 20 kb
(data til de sidste mangler).

- Hvordan køber man evner? Og hvad er evner lige for noget?
Snuser du til dig selv, og klikker "vis snuseprofil" i den boks, der dukker frem, kommer du ind på din helt egen lille hundeø! Hvis du så trykker på agility-banen ovre til venstre, kan du få mere at vide om evner.
Lige nu lader det dog ikke rigtig til, at der er så mange evner, der kan købes endnu. Dog vil man sikkert, med nok karma kunne købe: Tisse (100 karma), svømme (?), skide (150 karma) og hundekiks (200 karma).
"Evner" er erstatningen for vores gamle rangsystem, og i stedet for at gå på visdomsbjerget og få nye ting man kan for hver rang, kan man nu selv bestemme rækkefølgen. Dog er nogle evner dyrere end andre.
En længere beskrivelse af hvad man kan med evnerne kommer, når de engang virker...


Hjælp - jeg kan ikke sige noget mere?
Prøv at trykke på enter-knappen, det hjælper tit. Ellers kan du prøve at snuse til dig selv, og gå ind i din snuseprofil.

Jeg kan ikke warpe, men det har jeg set, at andre kan! Hvorfor det?
Vi almindelige hunde kan ikke warpe længere, men det kan moderatorerne. Hvis hvis du ser en hund, der warper rundt er det enten en mod eller admin.
Husk, at også de norske mods er i den nye park - så det er ikke sikkert, at du kender dem alle sammen. Der er altså ingen "fake mods".